Joakim Hermansson på prispallen

IMG_0630

 

Under Veteran-SM som avgjordes i Arena Skövde 22-25 januari fick Bråttensbys och Herrljunga BTK:s Joakim Hermansson kliva högst upp på prispallen tillsammans med sin dubbelpartner Elsa Ekman Vrena IF.

Det var i klassen mixed dubbel 30 som Joakim och Elsa ”skrällde” genom att först vinna kvartsfinalen med 3-0. I semifinalen besegrades sedan det dubbelpar som var 1:a seedade. Finalen blev en riktig rysare där de mötte det vinnande laget från 2014.

Joakim och Elsa tog ledningen med 2-1 i set, som blev 2-2. I det sista och avgörande setet kom de i underläge med 5-10. Motståndarna hade nu hela 5 matchbollar till segern. Vem skulle inte känna sig besegrad då? Inte Joakim och Elsa. De kom igen och lyckades helt otroligt vinna 7 bollar på ”raken” och vinna setet med 12-10 och därmed matchen med 3-2.

Under denna (årligen återkommande) bordtennisfest träffades drygt 500 spelare från hela landet för att göra upp om medaljerna och ha trevligt. Spelarna var från 30 år till hur gamla som helst. Det spelades ca. 1700 matcher under de fyra dagarna. Mikael ”Äpplet” Appelgren var en av de mer meriterade spelarna. För Joakim som fyllt 30 i dagarna var det första gången men säkert inte den sista.

GTATTIS och Lycka till vid pingisborden!

 

Hälsningar Margareta K.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.